Roleplay Ole Tersløse og Ina Sangenstedt mailshimp

Roleplay
01.04. – 03.05. 2015

Galleri Heike Arndt DK Berlin præsentere  udstillingen “Roleplay” med kunstnerne Ina Sangenstedt (DE) skulptur og Ole Tersløse (DK) digitale billeder

Udstillingsåbning i Berlin, 1 april 2015, kl.19.

Om udstillingen:

Galleri Heike Arndt DK Berlin er stolt at kun præsentere udstillingen “Roleplay”, fællesudstillingen med værker af Ina Sangenstedt (DE) skulpturer og Ole Tersløse (DK) digitale billeder.

I “Roleplay” undersøger og efterspørger Sangenstedt og Tersløse med deres fascinerende skulpturer og billeder grænserne af realitet og identitet. Ligeværdig skaber de i fællesskab et rum der er præget af symboler og et surrealistisk udtryk hvor vores imagination bliver udfordret.

I den fascinerende digitale verden af Tersløse bliver billedkunstens traditionelle, familiære temaer som landskaber og portrætter transformeret i foruroligende og ugenkendelige scenografier. Børnene, tildeles presset i alt for små vaser, konfrontere regler og grænser af deres og vores værn i verden –ønsket om at “passer ind”, og undersøger vores forskellige roller i dagligdagen.

Den samme udfordring er at finde i skulpturerne -halv menneske halv dyr –
af Sangenstedt, også her bliver der sæt spørgsmålstegn ved konventionerne, og rollerne der bliver tildelt af kultur og samfund.

Sangenstedts skulpturer tillader at betragter dyr fra forskellige synsvinkler – dyret som relikt, som trofast husdyr eller også som bytte. I sine skulpturer undersøger Sangenstedt den indbyrdes relation mellem menneske og dyr og finder inspirationen til sine værker i denne forskellige rollefordeling vi tildeler os og vores ofte trofaste ledsager.

“Roleplay” balancere nutiden og tidsløshed og præsentere os for dette på en poetisk facon, med ironi og legende humor. Møder en sølvfarven frø med en menneskelig tand og de uvirkelige begivenheder i en havn i aftensolen!

Hvad er real og hvad er illusion? Velkommen til Roleplay!

Poster Role Play web

Ina Sangenstedt (DE)
In her sculptures, Berlin based artist Ina Sangenstedt explores the relation between animals and humans. Read more here about: Ina Sangenstedt

Ole Tersløse (DK)
Ole Tersløse is a terrific digital artist. Although at first glance his works may appear like photographs, Tersløse never uses photography as a base for his imagery; instead he creates every image from scratch.  Read more about: Ole Tersløse

Vi glade os til dit besøg!