Ryan Falzon (MT)

Ryan Falzon (MT)

Ryan Falzons figurative serigrafier, der skildrer moderne livsstil og landskaber, kombinerer politiske og personlige udsagn.

Ryan Falzon er maler og grafisk kunstner og bor mellem Malta og Berlin.
Han udforsker forholdet mellem sociale medier, selvværd og seksualitet.

Det gør han primært ved at skildre selfies, der ligner dem, der findes på de sociale medier. Kvinderne er afbildet i mere seksuelle stillinger.

Ryan Falzon (MT)

For ham er personligt indhold med seksuel appel direkte forbundet med forestillinger om selvværd. På de sociale medier får et billede normalt mere opmærksomhed, hvis det er seksuelt. I dagens samfund knytter folk deres selvværd direkte til de sociale medier og den popularitet, de kan opnå på disse platforme. Seksualitet er ofte et middel til at opnå denne popularitet, da det appellerer til et stort publikum. For ham er disse “seksuelle løfter” “ofte tomme” (Falzon, 2019). Denne løgn afspejler det generelle bedrageriske liv, der er skabt af de sociale mediers udstillingsvinduer, hvor det tilsyneladende perfekte liv vises frem. De lyse, varierede farver, der anvendes i værkerne, afspejler denne fortryllende og fængslende illusoriske verden.

Flere værker findes her>>>>>>>

It’s a Crush                                                                                         You Will Shine