Sarah Buckius (US)


Sarah Buckius (US)

​​Sarah Buckius er en amerikansk kunstner og underviser, der bor i det nordlige Californien. Hun inkorporerer forskellige digitale midler i sine værker, såsom video, fotografi og performance, som fremhæver det skjulte arbejde i moderskabet og den løbende kamp for selvopdagelse.  

Hun skaber fotografi og videocollager med udgangspunkt i sidestillingen af videoer, der gentages flere gange for at danne en større komposition, hvilket skaber et motiv med en sløret effekt. Det endelige resultat er en visning af mange slørede billeder eller videoer i hurtigt tempo, der indfanger børn, der leger, eller dele af kvindekroppen. Begge temaer er tæt forbundet med moderskab. 

Det hurtige tempo i billederne, både statiske og bevægelige, fremhæver den aktive rolle i børnenes opdragelse og de udmattende rytmer i en mors liv og i forældreskabet generelt i den moderne verden.

Sarah Buckius

Forældrearbejdet i dag overstiger menneskets udholdenhed, fysisk og psykisk. Forældrenes indsats forbliver for det meste uudtalt og usynlig og tages nogle gange for givet af samfundet. 

Samtidig understreger Buckius behovet for personlig udvikling og opdagelse. Bag dette offer og engagement, som kan findes i moderskabet, opdager kunstneren også mødrenes menneskelige essens og deres behov for eksistentiel udforskelse og redefinering.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >> 

Visit Sarah Buckius’s video webpage >>

                                             Just a Girl                                                       Hidden Mothers: Re-& Enactment of Emotional Labor