Sjoerd Tegelaers (NL)

SJOERD TEGELAERS (NL)
Text/Translation GHA

Hyper-realistiske monokromatiske mezzotints af Tegelaers repræsenterer daglige scenerier, der formidler et tilsyneladende naivt og glædeligt udtryk. Født i 1987 er Sjoerd Tegelaers en ung hollandsk grafiker.

I Tegelaers værker kan beskueren undersøger samspillet mellem mennesker og dyr. Glade og naive synes udtryket der benyttes af Sjoerd Tegelaers, når han visualiserer sit forhold til dyr og deres interaktion med mennesker. Dyr placeres i ironiske omgivelser, i et af hans værker viser han en tyr på en parkeringsplads, i en anden en mand, der sover på kanten af ​​havet halvt dækket af vand.

Sjoerd Tegelaers

 

Han sætter spørgsmålstegn ved vores identitet og opførsel ved hjælp af dyr som en metafor. Tilsyneladende bruges rolige scener til at dække over underliggende spørgsmål om vores engagement i vores omgivelser. I absurde omgivelser tager han seeren med sig til kanten af ​​sindet og leger med imaginære scenerier.

Sjoerd Tegelaers indfanger i sine værker ironiske og enkle situationer, hvorved han sætter spørgsmålstegn ved vores forhold til hinanden.

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

    SLEEP WITH THE FISHES                                                               YOU CAN’T PARK HERE