Steph Huang (TW/UK) – DK


STEPH HUANG (TW/UK)

Med inspiration fra hentet fra observationer af små detalje og dagligsdags relationer, bliver Huangs legende installationer til gennem sammensætningen af elementer fra den fælles dagligdag i ny, ofte ironisk orden.

Den taiwanskfødte kunstner Steph Huang er en skarp observatør af hverdagen og vaner, hvilket hun omsætter i installationsværker, der ofte baserer sig på hverdagssituationer. Hun tager hverdagslige genstande og fortæller en historie indleder derigennem interaktion med beskueren.

“Everything about prawns” tog sit udgangspunkt i de taiwanske rejefiskeri-haller, hvor arbejderklassens borgere bruger deres fritid på at socialisere og fiske omkring kunstige damme. Ved at sammensætte industrielle materialer, rejer og fiskeredskaber rekonstruerer Huang denne situation og omdanner den organisk udviklede skik til minimalistiske kunstneriske udsagn. Et af disse stykker kan ses i vores udstilling. Vi anbefaler, at du tager et kig på det samlede værk på hendes hjemmeside 

Huang arbejder og bor i London og henter inspiration både fra kompositionen af barske østlige kvarterer og byens livlige kunstscene. Hendes slikfarvede arbejder bygger en bro mellem clean-cut minimalisme og social bevidsthed.

Steph Huang

 Se flere arbejder i vores webshop  >> 

                                  Everything About Prawns                                                               Feed Me Cigarette Butts