Sue Ransley (GB)

Sue Ransley (GB)
Text skrevet af GHA

Den britiske kunstner Sue Ransleys levende oliemalerier fanger dynamiske og ofte hverdagsagtige øjeblikke af mennesker på ferie. Hendes brug af olie og ekspressive penselstrøg skaber et øjebliksbillede af hverdagslivet. 

Varme toner kontrastere med dristigt farvede baggrunde udstråler varmen fra en behagelig dag, mens den slørede maling tilføjer en form for sommerdis til værkerne. Ved at bruge mørkere toner fremhæver Ransley figurerne og gør opmærksom på samspillet mellem dem. Som maleriernes omdrejningspunkt indfanger Ransley skønheden i menneskelige øjeblikke og minder en om at værdsætte enkeltheden i hverdagens gøremål. Fra læsning til påføring af solcreme afspejler Ransley den menneskelige forbindelse med øjeblikke af ro og glæde i sine malerier. Ransley skildrer ofte solbadere eller par og udforsker disse interaktioner; hvad enten det er en simpel samtale eller en fysisk kærlighedshandling, udstråler malerierne lykke og relaterbarhed.

Sue Ransley (GB)

Ved at bruge klare farver bliver man øjeblikkeligt tiltrukket af malerierne. Publikum føler sig inviteret indenfor og deler et øjeblik med motiverne. Der skabes en behagelig oplevelse, som er karakteristisk for sommerens lykke. Værkets intensitet kombineret med kompositionernes renhed giver beskueren mulighed for at vandre i tanker og glemme det normale liv.

I sine malerier giver Sue beskueren mulighed for at reflektere over personlige minder og genopleve den behagelige atmosfære af ferie og sommerglæde.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>>

Assume the Position                                                         Beach Babes