Ulrich J. Wolff (DE)

Ulrich J. Wolff (DE)

Ulrich J. Wolff blandede medieprint, præsenterer uhyggelige byrum. Ved at kombinere flere trykteknikker understreger han forholdet mellem rum og farver. Hans bybilleder er slørede, nogle gange ødelagte, afbrudt af store farveflader eller små farvespor i landskaberne, der udfordrer beskuerens øje.

Wolffs mørke arkitektoniske steder med flere projektionspunkter inviterer beskueren ind. De er relaterbare, men samtidig skaber deres paramorfose en overnaturlig atmosfære. Bygningsfacaderne er næsten overalt og omfavner en følelse af klaustrofobi, der efterligner den hurtige bevægelse og det hurtige tempo. Disse elementer er dominerende i de fleste storbymiljøer, hvilket er en kommentar til den urbane æstetik og livsstil.

Ulrich J. Wolff (DE)

Bygningerne giver indtryk af en science fiction-filmstil. Den apokalyptiske og næsten overnaturlige atmosfære, uden et eneste levende tegn, forstærker det dystopiske landskab. Pludselig afbrydes den komplekse arkitektoniske syntese af en monokromatisk stribe af lyse farver. Brugen af farver bruges næsten som et gardin, der placerer beskueren som en observatør i en modsatliggende bygning, der kigger ud af vinduet.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>

                             Inner Space