Walter Libuda (DE)

Walter Libuda (DE)
by (GHA)

Libudas keramiske skulpturer forbinder den abstrakte og figurative formsprog og gøre den til hans helt egen udtryk og invitere os til rejse der begynder med formen og fører til en utal af fortællinger. Værkerne ejer en subtile rytme og momentum med deres spændingsfelt mellem en følbare distance og en tillokkende indbydende form.
Med hans værker beskriver Libuda vores eksistens som noget tragikkomisk, til tider grotesk samtidig og samtidig indbydende og lejende

Walter Libuda (DE) er uddannet på Kunstakademiet i Leipzig, og er en meget anerkend tysk kunstner. Han har arbejdet som kunstner siden 70erne og bor og er bosæt I Berlin siden 1985.Libudas værker er blevet vist I stor dele af verden og findes i dag under andre på museer som: Museum Berlinische Galerie, The British Museum i London, Puschkin Museum i Moskau og The National Museum of Western Art i Tokyo. Libuda arbejder ofte parallel på serier af værker både i olie, tegning og skulptur. Walter Libudas kunst har sine rødder i Romantisme og han er samtidig i stand til og bearbejder, viderefører og fornyer disse indflydelser i sine værker. Hans keramiske skulpturer gøre sig gældende med deres præsens og rummer samtidig indebærer en ensomhed der genkendes som menneskets uundgåelige generelle kondition.

Walter Libuda (DE)

 

Visit our webshop Webshop >>

                           Scupture1                                                       Sculpture2