Yo Iseki (JP)

YO ISEKI (JP)
Text/Translation GHA

Iseki skaber abstrakte og farverige kompositioner, der straks får seerens opmærksomhed og opnår en fredelig og behagelig følelse af glæde. Født i Tokyo i 1964, den japanske kunstner Yo Iseki bor i øjeblikket i Inzai City.

Værkerne ser ud til at blive levende gennem en blanding af lyse og levende farver, der straks kan fange seerens opmærksomhed. Med sine grafiske tryk giver han et helt nyt liv til træ. Han tegner tilfældigt en streg på træblokken ved hjælp af en blyant eller en pinsel, og derefter udskærer han den. For at opnå en flerfarvet plade skal den første farve nu trykkes.

Herefter vender han tilbage til sin træblok og skærer yderligere detaljer ud. Derefter kan han trykke den anden farve, og denne proces kan fortsættes, afhængigt af hvor mange farver Iseki ønsker at trykke. Med sine kunstværker genskaber Yo Iseki minder om en fortryllet verden, der er typisk for barndommen, hvilket bringer glade kreaturer i lyse farver til liv .

Yo Iseki

 

Variationer af rødt og gult kommer til syne; lilla og grønne, selvom de er tilbageholdene, ser ud til at imødekomme de varmeste farvetoner. Som en buket afslører farverne i Isekis kunst ofte al deres skønhed på en mørkeblå baggrund og som en eksplosion.

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                       ROCHE LIMIT 9-5                                                                            ROCHE LIMIT 9-3