Alica Khaet (RU)


Alica Khaet (RU)

Alica Khaet er en tysk baseret kunstner med russisk-israelsk baggrund med speciale i grafisk kunst, illustrationer og animerede film. Hendes illustrationer er udtryk for en række forskellige themaer. Khaet indfanger både det komiske og brudstykker af hverdagen i Berlin og tematiserer menneskelig interaktion i sit arbejde.

I sine farverige skitser indfanger hun bitterheden, men også optimismen i livet under pandemien. Hendes modeller er almindelige mennesker, der handler, cykler eller venter på en metrostation. Bevægelsen i disse værker synes at indikere, hvordan livet går videre, selv om det føles forpint at leve under udfordrende forhold.

I sine monokromatiske illustrationer i tegneseriestil skaber Khaet bizarre og absurde storyboards af samtaler mellem mennesker eller genskabelser af figmentale scener. Der er både humoristiske elementer og øjeblikke af mørke og refleksion.

Alica Khaet

Khaets tegninger fortæller personlige historier, mens en tegneseriestil afdramatiserer virkeligheden i livet som migrant. Hendes barnlige figurer er vandrere, der er indespærret i mørke og støvede omgivelser omgivet af tung melankoli.

See more works in our webshop >>

                Dialog (about love)                                          At The Flower Shop