Alice Morishita (JP)

Alice Morishita (JP)
Text skrevet af GHA

Den japanske kunstner Alice Morishita er i øjeblikket bosat i Berlin og bruger interessante medier som kaffe, broderi, blæk, maling og kul til at skabe spændende og dynamiske malerier. De teknikker, hun bruger, er også meget forskellige, da hendes malerier kombinerer tilsyneladende uberegnelige farveklatter med dristige linjer og spændende detaljer. Hendes malerier er sammensat af transformerende og snoede kroppe, der består af forskellige komponenter, der blandes problemfrit sammen. 

Morishita skaber realistiske menneskelige lemmer ud af individuelle prikker, der kommer ud af penselstrøg, farvestænk eller enkle linjer. De menneskelige komponenter i hendes kunstværker fokuserer på hænder og fødder, hvilket antyder en evne til handling og bevægelse. Disse sammensætninger af lemmer og farver interagerer også med naturen – Morishita inkluderer realistiske og detaljerede planteblade, der vokser og spirer ud af hendes skabninger, hvilket giver værket en tredimensionel fornemmelse og bidrager til følelsen af bevægelse og transformation i hendes arbejde. Hendes værker antyder en enhed mellem meget forskellige komponenter, hvilket skaber mere interessante og kraftfulde kompositioner.

Alice Morishita (JP)

Bevægelsen og tvetydigheden i Morishitas kunstværker tilskynder den individuelle oplevelse, når man ser hendes malerier. Hendes lagdelte abstrakte former parret med indviklede antydninger af menneskelige former og genkendelige objekter understreger subjektiviteten og provokerer hver enkelt beskuer til at opfange forskellige detaljer og danne sig unikke opfattelser af hendes værk.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>>

Playful Evolution                                                         Blue Metamorphosis