Past Kaleidoscope Exhibition Danish

Kaleidoscope Exhibition   |   2. Maj – 2. Juni 2018

 

Martin Gerstenberger (DE) drawing, mixed media, objects,  Katharina Kleinfeld (DE) paper sculpture, Kurihara (JP) painting, drawing and Jussi Jääskeläinen (FI) drawing

Med denne udstilling ønsker vi at præsentere værker af fire kunstnere der hver især undersøger de usynlige bånd mellem farve, struktur, tekstur og rum. I udstillingen skaber værkerne et helt særligt samspil, idet barnets muntre leg drages ind i og fusionerer med den voksnes komplekse univers. KALEIDOSCOPE er et fantasiens fristed hvor værkerne redefineres efter betragterens ønske og vilje.

 

Martin Gerstenberger nedbryder kunstens konventionelle regler og sammensætter dem igen på unik vis. Med sine værker overskrider han de stilistiske grænser for derigennem at skabe en ny æstetik. Hans dristige brug af materialer og farver frembringer en naiv og surrealistisk vekselvirkning mellem collager og objekter.

Katharina Kleinfeld er født i Göttingen, Tyskland. Hendes værker varierer fra collager og tegninger til skulpturer – sidstnævnte som hendes foretrukne medie. Katharina Kleinfelds skulpturelle arbejde er fokuseret omkring udforskningen af materialer og deres indvirkning på rummet, de optræder i. Hendes installationer er delikate og indtagende, og giver i deres udformning associationer til spindelvæv, serpentiner og sky-agtige formationer.

S

Kurihara inkorporerer street art i sine malerier på forførisk vis. I en kombination af et asiastisk og et europæisk kunstnerisk formsprog skaber han med stor overbevisning sit eget særegne udtryk. Med delikate linier og farver udforsker han det menneskelige univers.

I sine tegninger blander Jussi Jääskeläinen forskellige temaer og teknikker. Den i Berlin bosatte finske kunstner og illustrator skaber overraskende og kontrastfyldte kompositioner, inspireret af naturen, dyrelivet og den berlinske musikscene. Med afsæt i sine erfaringer med grafisk design og illustration har han udviklet sin egen æstetik.

Med denne udstilling ønsker vi at præsentere værker af fire kunstnere – Kurihara (JP), Katharina Kleinfeld (DE), Martin Gerstenberger (DE) og Jussi Jääskeläinen (FI) – der hver især undersøger de usynlige bånd mellem farve, struktur, tekstur og rum. I udstillingen skaber værkerne et helt særligt samspil, idet barnets muntre leg drages ind i og fusionerer med den voksnes komplekse univers. KALEIDOSCOPE er et fantasiens fristed hvor værkerne redefineres efter betragterens ønske og vilje.

Kurihara (JP) kombinerer i sine værker en asiatisk kulturarv med et tillært europæisk kunstnerisk sprog, hvorved han igennem linier og farver gransker vores menneskelige univers. Katharina Kleinfelds papirskulpturer undersøger grænserne mellem materialernes stoflighed og fantasi og udforsker fænomener som rum, overgange, interaktion, gentagelse og rytme. Martin Gerstenberger indarbejder street art i sine tegninger og skulpturer og genkalder på den vis en barnets leg og naivitet hos sine tilhører. Jussi Jääskeläinen skaber dynamiske og kontrasterende kompositioner med naturen som inspirationskilde. Kom og mød vores talentfulde kunstnere og følg deres kunstneriske rejse via deres værker, som Alice i eventyrland da hun nysgerrigt følger kaninen ned i hullet til en ny verden.