Description internship

interns berlinBeskrivelse

Har du lyst til at være en del af den daglige drift af et galleri i Berlin, som kommunikerer samtidskunst, kultur og gruppeudstillinger mellem nordiske og tyske kunstnere?

Vi forventer af dig:

– Studerende eller færdig med en relevant videregående uddannelse

– Gode engelske, tyske eller nordiske sprogkundskaber

– I stand til at arbejde selvstændigt såvel som i et team

– Har lyst til at prøve nye ting og er fleksibel

– Erfaring med et eller flere af følgende programmer: Word, Excel, inDesign, Illustrator, Photoshop, WordPress og Google Apps.

Praktikanternes forskellige områder vil ofte komme til at overlappe. Det betyder, at du vil have stor indflydelse på den strategiske planlægning af galleriets fremtid, og du vil have frihed til at starte nye projekter i galleriet. Som praktikant hos Galleri Heike Arndt DK vil du få chancen for aktivt at tage del i struktureringen af din praktik. På den måde vil du være i stand til at arbejde med relevante aspekter af din uddannelse. Vi tilbyder dig et uafhængigt og interdisciplinært praktikforløb i Berlin, en af de mest spændende og farverige byer i Europa.

Galleri Heike Arndt DK – Berlin er en dynamisk arbejdsplads, hvor det sociale engagement er grundpillen i mange af galleriets aktiviteter. Som praktikant kommer du til at møde en masse nye mennesker i forbindelse med de løbende udstillingsåbninger og Scandinavian Meetinpoint-events. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige praktikanter i galleriet, hvilket giver en tryg og social hverdag i galleriet. Du vil med andre ord ikke blive overladt til dig selv, men indgå i et stærkt team, hvor du får mulighed for at udvikle dit potentiale inden for dit felt i et åbent miljø, der er baseret på tillid, tolerance og fællesskab.

Praktikperioden er typisk  tre-seks måneder ,( efterår ultimo august – ultimo december), og praktikperioden i forårssæsonen  (primo marts – ultimo juli). Da galleriet er baseret på en non-profit model, vil praktikken være ulønnet. Timeantal vil typisk ligger på 30-35 timer lagt over 4dag.

Praktikanten er selv ansvarlig for at finde et sted at bo, men vi vil selvfølgelig forsøge at hjælpe så meget, som vi kan.

Venligst send din ansøgning på engelsk.

Vi vil gerne takke vores mange praktikanter, uden dem ville vores galleri ikke kunne udfører vores omfattende kunst- og kulturformidling:
Rikke Rasmus Juel, Katrine Dyrebye Clausen, Isabella Skaaning, Pernille Smith Sievertsen, Dea Antonsen, Stine, Mathias, Mette Mikkelsen, Heidi Topholt, Kris Damm Meyle, Maria Persson, Annelene Overbye, Troels Jürgensen, Mette Kønig, Ninna Juliane Greve, Ditte Lagergaard, Jacob Pless, Katarina Lee Jørgensen, Charlotte Haik Brandrup, Jan Hjuler, Kirsten David Schmidt, Katarina Birath, Maria Andersen, Fanny Sørensen, Sabrina Berrah, Anders Melgaard, Rebekka Grube, Patricia Korngaard, Sofia Gustavsson, Kristiina Toivonen, Marie Amalie Junker, Nadia Myrrhøj, Sarah Søe Elm Hassing, Tove Andersson, Josefine Stern, Maria Björnsdotter, Simone Wik, Louise Gaardsted Juhl, Iben Lin Vidkjær, Celia Aister, Janne Lantz Møller, Sophia Palmén……….og mange flere