Meta Berlin 2019

META BERLIN 2019

Udstillingens løbelstid: 4. september – 2. november

Kontraster, vibrationer, alle lige så intense og dybe, rører ud over det håndgribelige. De fire kunstnere overvælder beskuerne med deres umiskendelige stil og deres kunstneriske sprog efterlades foruroligende følelser af trussel og nåde. I skulpturer og billeder, undersøger META det uhåndgriblige. Vi opfordres til at blive involveret i den overraskende og foruroligende, men også velkendte og ufordrende kunstverden.

 

Heike Ruschmeyer (DE)

Ruschmeyers kunstværker dokumenterer ofte kriminelle scener og vil bestemt efterlade et uudsletteligt indtryk på observatørens sind. Disse billeder skærper vores opmærksomhed på den nuværende og en tidligere virkelighed.

Vanessa Notley (GB) 

Vanessa Notley er fascineret af det forførende aspekt ved papirskulpturer og kreirer tegninger kombineret med bløde, overraskende former og mønstre. Hun udforsker skønheden i dens enkelhed og overrasker os med sine vanskelige definerbare værker.

Marko Kusmuk (BA)

Kusmuk’s akvareller er ofte portrætter af døve, der er fanget i en bichrom-verden. Billeder af håndbevægelser afslører deres eneste middel til at kommunikere med den invaderende omverden, mens de bærer et farverigt, aktivt indre univers.

Malatsion (FR)

Den bioteknologiske titel Genesis of my hybridization afslører videnskabsmandens refleksioner og poetiske fantasi i Malatsion. Her er forførende skønhed parret med mærkelig kunstighed i disse herbariuminspirerede stiliserede, flydende skulpturer.