Natasha Lelenco (MD)

NATASHA LELENCO (MD)
Text skrevet af GHA

I sine farverige, runde akrylmalerier fremstiller Natasha Lelenco sideportrætter af mænd og kvinder, ofte på blomsterdekorerede baggrunde, der minder om gobeliner og broderier.

Brugen af en primær hovedfarve synes at definerer en bestemt indre tilstand hos hovedpersonerne. Deres ansigtsudtryk viser beslutsomhed, og Lelenco formidler øjeblikke af ren kontemplation med en vis tilbageholdenhed.

Profilerne er kun vist fra højre side og er løftet skråt opad. Disse hovedpersoner viser stolthed og engagement, næsten sublimt og aristokratisk, og de synes på elegant vis at forholde sig til deres egen fortid.

Baggrundens klare lyse farver synes at definere figurernes distancerede personligheder, der vises fordybet i deres egne tanker.

Natasha Lelenco

Med geometriske linjer eller flade mønstre fremhæver de stramme kompositioner de enkelte kropsdele og fremhæver figurernes profil.
Lelenco udforsker ansigtstrækkene tilsyneladende på afstand, og med opmærksomhed på detaljerne giver hun publikum mulighed for at beundre og se nærmere på disse mystiske og gådefulde figurer.

 

See more works in our webshop >>

Exchance Currencie 3                            Exchange Currencie 4