Per Teljer (SE) Video

Per Teljer (SE)

Sideløbende med sine videoer arbejder Per Teljer  primært med sort/hvide kul/akryltegninger på små ark papir, hvor han præsenterer chokerende og uortodokse billeder på en tegneserieagtig måde.

Hans direkte måde at kommunikere sætter spørgsmålstegn ved den troværdighed og grusomhed, der gemmer sig under masken i vores moderne samfund.

Mere info om kunstneren>>

See more works in our webshop >>

video about the artist >>>

Teljer & Hjort (SE/NOR) 

Den sort-hvide video »Mama«, en co-produktion af Teljer & Hjort, tager beskueren med på en følelsesmæssig rejse gennem intime nærbilleder. På trods af den statiske baggrund formidler Hjorts udtryksfulde ansigtsudtryk en intensitet, der næsten er uudholdelig. 

Hovedrolleindehaveren formår på imponerende vis at formidle en dyb længsel efter kærlighed og tryghed, legemliggjort i det universelt klingende udtryk MAMA, som overskrider alder og kultur. Denne hjemsøgende udforskning af følelser tilbyder en fængslende, men til tider konfronterende seeroplevelse, der opfordrer til introspektion og konfrontation med ens egne følelsesmæssige afgrunde. Ud over sit filmarbejde arbejder Teljer også som maler. Hjort er hans ven og en norsk skuespiller.

“Mamma”

År: 2023   Varighed: 6’44”   Teknik: HD Video DSLR 16:9

 

“TESS”

 

“Stugan”

 

“Som det nu var”

 

“South of Heaven”

 

“Festen”

 

“Deaf Throes”

 

“The Succer”