UNmute International Exhibition Berlin 2021

UNmute INTERNATIONAL EXHIBITION BERLIN 2021

 

UNmute udforsker den menneskelige natur og afslører hemmeligheder, som normalt forbliver i det skjulte. Kunstnerne Iván Prieto (ES), Giuditta R. (IT) og Heike Ruschmeyer (DE) giver usynliggjorte individer en stemme gennem tre medier: skulptur, tegning og maleri. 

De udvalgte kunstværker viser vold, mentale og fysiske handicaps og undertrykte minder, der viser den menneskelige ufuldkommenhed. De tre kunstnere inddrager beskueren i forskellige følelser af forstyrrelse og empati ved at skabe mindeværdige kunstværker, der efterlader et varigt indtryk. UNmute forsøger at bryde tavsheden og afsløre styrken i den menneskelige natur for at gøre en ende på den skam, der ligger omkring disse tabuer.

 

Iván Prieto (ES)

Iván Prietos surrealistiske og ofte farverige skulpturer udtrykker den mentale tilstand i den menneskelige natur. Groteske hybridvæsner fanger beskuerens blik fra første øjekast. Hver skulptur balancerer altid mellem leg og rædsel og har en unik anatomi, der fremhæver en bred vifte af komplicerede og undertrykte følelser, som alle kan relatere til.

Du kan finde flere informationer her >>>>>

Heike Ruschmeyer (DE)

Heike Ruschmeyers (DE) værker skildrer gerningssteder nøjagtigt. Som dokumentarisk maler eliminerer hun følelse og fungerer som advokat for den afdøde. De stille kroppe fanger beskuerens opmærksomhed og fremkalder rå følelser. Ruschmeyer giver en stemme til dem, der ikke længere kan tale for dem selv.

Du kan finde flere informationer her >>>>>

Giuditta R. (IT)

Giuditta R. (IT) ‘s monokromatiske figurative tegninger udforsker den menneskelige psyke ved at repræsentere mareridtsagtige og dystre miljøer. I hendes udforskelse fokuserer hun på at søge efter vores indre natur, tidligere traumer og alle aspekter af den menneskelige kompleksitet.

Du kan finde flere informationer her >>>>>