Yama Rauf (AF)

Yama Rauf (AF) 

                     

Den bemærkelsesværdige film- og tv-instruktør og manuskriptforfatter Yama Rauff (AF) har skrevet digte og visuelle historier siden ni år.

Senere i sin ungdom flyttede han også ind i film fremstilling, begge er stadig store lidenskaber for ham som erhverv.

Yama Rauf (AF) 

Rauffs arbejde kan ses som påvirket af hans rødder og oplevelser i den afghanske kultur, hvor kvindernes liv styres gennem gamle traditioner, såsom arrangerede ægteskaber. I sit arbejde “NO WOMAN” fremhæver Rauff igen diskussionen om nedværdigende kvinder og ulighed mellem køn.Videoen blev oprettet til en konkurrence på en Women’s Rights-festival sponsoreret af det amerikanske konsulat i Mazar-e-Sharif i 2015. Dette var den første mulighed for Rauf at officielt instruere en film, hvor han fortsatte med at vinde prisen for bedste film. . “NO WOMAN” kvalificerede sig til flere filmfestivaler i Canada, Amerika, Australien, Rusland, Rumænien, Polen, Italien og Iran, mens de også blev udstillet på vores galleri i Berlin og i Kettinge.
Yama Rauffs spændte video kort indkapsler et kritisk øjeblik i en piges liv, der vandrer i ørkenen. Ingen kvinde peger på den situation, som mange kvinder i islamiske lande står over for.

 

No Woman

See en.wikipedia.org/wiki/No_Woman for more info about the film.

Video af Yama Rauff. Med tilladelse fra kunstneren, alle rettigheder forbeholdt.