Bryce Chisholm (US) – DK


BRYCE CHISHOLM (US)

Bryce Chisholm skaber graffiti, street art og pop art på lærred. Chisholms emner spænder fra børn, kvinder og dyr til fly, helikoptere og nostalgisk propaganda. Han præsenterer ofte sine motiver på en stiliseret måde.

Mens han blev voksen, ville Bryce Chisholm lave skitser og doodles i sine skolebøger. Skitserne blev senere graffiti, og derefter blev de overført til lærred.

Chisholm siger, at der er flere grunde til, at graffiti er så tiltalende for ham:

For det første er graffiti meget tilgængelig, da det kan findes overalt på gaden.
For det andet mener han, at graffiti har et historisk præg. Han siger, at graffiti meget ligner reklametavler, da gennem gadekunstens medier udsætter bygningernes tid og historie og lettere tilgængelig for det offentlige øje.

Chisholm plejede at fremstille gadekunst i en stil inspireret af propagandaplakater. I øjeblikket er ansigtsudtrykket for figurerne på hans kunstværker ofte stiliseret på den måde.

Bryce Chisholm

Formålet for en gadekunstner, ifølge Chisholm, er at kommentere og også bespotte samfundet. Hans unikke kunstneriske udtryk er skabt ved at skære tegnede detaljer ud af coated papirark og påføre stencils med spraymaling og farverig akryl. Stencils tilføjer fremhævede detaljer, mønstre og temaer. Hans endelige resultat blandes derefter på forskellige mediebaggrunde. Chisholms emner spænder fra børn, kvinder og dyr til fly, helikoptere og nostalgisk propaganda. Farverne er slående, og han formår at laver vægmalerier og graffiti i kraftfulde småformater. Samlet set er Bryce Chisholm i stand til at skabe opmærksomhedsfangende, flerlags kunstværker i fed farver, der både udstiller håb og belyser samfundspørgsmål .

Visit our webshop>>>>>>

                                                                                      A Dream