Artlab Events, 2021

Graphic Symposium 2021_Website Slider
Graphic Symposium 2021_Website Slider copy 2
Graphic Symposium 2021_Website Slider copy

previous arrow
next arrow

Graphic Symposium

Vores Grafik Symposium blev oprettet for at skabe et sted, hvor ligesindede, passionerede grafikere kunne mødes og bruge en uge i fællesskab på at arbejde på deres kunstværker i et ideelt, fredeligt miljø med faciliteter af høj kvalitet. I løbet af denne tid blev kunstnerne også bedt om at afholde workshops og være værter for aktiviteter, der kan beriger de andre kunstnere og lokalbefolkningen. Vi er meget taknemmelige for Aumenta støtte til denne begivenhed. Læs om tidligere gæstekunstnere på vores artlab her: Vidnesbyrd Artlab Kettinge

Introduktion til de udvalgte grafiker :  Recognition 2021
ARTLAB KETTINGE DENMARK-supported by Aumento

 

Darya Hancharova (BY)                        Sjoerd Tegelaers (NL)                       Cynthia Back (US)

 

Darya Hancharova (BY)

Den unge hviderussiske kunstner Darya Hancharova arbejder hovedsageligt med mezzotint-teknikken.

Hendes kunst er en konstant meditation over selvet og vores identitets foranderlighed. I Hancharovas delikate tryk ser vi spor af den kvindelige figur, som om den reflekteres i et ødelagt spejl, hvilket skaber en følelse af collage, der perfekt legemliggør kompleksiteten i personlighedens konstruktive proces. Hun forstår identiteter som mosaikstrukturer, hvor alle vores relationer konvergerer sammen med vores livserfaringer og den verden, der omgiver os – blandt alle disse elementer er kunsten hendes måde at stille spørgsmålstegn ved sit sande jeg på.

Se flere værker i vores webshop >>>>>
Læs mere om kunstneren her >>>>>

 

Sjoerd Tegelaers (NL)

Tegelaers hyperrealistiske monokromatiske mezzotinter af Tegelaer viser hverdagsscenerier, der giver et tilsyneladende naivt og muntert udtryk. Sjoerd Tegelaers er en ung hollandsk grafiker. I Tegelaers’ værker kan beskueren opdage de morsome interaktioner mellem mennesker og dyr.
Dyrene er placeret i ironiske omgivelser; i et af hans værker viser han en tyr på en parkeringsplads, i et andet en mand, der sover på kanten af havet – halvt dækket af vand. Han sætter spørgsmålstegn ved vores identitet og adfærd ved at bruge dyr som metafor. Tilsyneladende bruges de rolige scener som et dække over underliggende spørgsmål om vores engagement i vores omgivelser. I absurde omgivelser tager han beskueren med sig ud til kanten af sindet og leger med imaginære scenerier.

Se flere værker i vores webshop >>>>>
Læs mere om kunstneren her >>>>>

 

Cynthia Back (US)

Cynthia Back er en amerikansk kunstner. Back bor på landet, omgivet af luksuriøs natur og landskaber, som hun oversætter til sine værker.
I Backs kreationer bringes kærligheden til de naturlige elementer i fokus for beskueren gennem brugen af klare farver.
Back skaber overdådige mønstre, hvor hun lægger mærke til hver eneste sten, hvert eneste blad og hver eneste sky. Disse prints efterligner perfekt fordybelse i landskabet. Den observerende beskuer opfordres også til at overveje naturens skrøbelighed og analysere menneskets og klimaændringernes indvirkning på naturen.

 

Se flere værker i vores webshop >>>>>
Læs mere om kunstneren her >>>>>