(English) Art & Brunch

KUNST & BRUNCH

Til Art & Brunch møder du kunstneren Heike Arndt, der også har en særlig kærlighed til god mad og drikke. Art & Brunch betyder velsmagende mad, lære noget nyt fra kunstverdenen og have det sjovt sammen omkring et lækkert og uhøjtideligt fælles langbord. Deltagerne opfordres til at komme med et åbent sind og nysgerrighed for kunsten, maden og hinandens selskab.

Maden serveres sammen med gode historier fra kunstnerlivet. Du får indblik i den nuværende udstilling og dens oprettelse. Vi vil gennemgå udstillingen og den grafiske salon og få et praktisk overblik over nogle af de anvendte teknikker.

Brunch kan kun bookes sammen med en guidet tur. Prisen for brunch starter fra 185 KR. Grupper kan bookes op til 40 personer. (minimum 8 personer)

Om Heike Arndt

Galleri Heike Arndt DK blev grundlagt i 1989 på Lolland af Heike Arndt, som er en tyskfødt dansk-baseret kunstner, gallerist og kosmopolitisk. Hun har kørt galleriet og dets aktiviteter med stor lidenskab og succes siden 1989. I 2008 blev Galleri Heike Arndt DK Berlin åbnet i det gamle østtyske distrikt Berlin-Friedrichshain. I 2016, efter 10 år med hårdt arbejde, kom Artlab Kettinge – en fantastisk kunstner-residens – til live. I 2019 blev et grafisk værksted i Kettinge genoprettet.

Adresse: Rågelundevej 7-9, 4892 Kettinge