Art & Dinner

KUNST & MIDDAG

Efter en velkomstdrink serverer galleriet en lækker middag med hjemmebagt brød og valgte råvarer. Besøgende kan forvente en velsmagende menu med flere retter, dressinger og pålæg, der tilsammen giver en perfekt blanding af lokale og internationale smag.

Maden serveres sammen med interessante historier fra kunstnerlivet. Du får indblik i den nuværende udstilling og dens oprettelse. Kunst & middag betyder god mad, lære noget nyt fra kunstverdenen og have det sjovt sammen omkring et lækkert og uhøjtideligt langbord. Deltagerne opfordres til at komme med et åbent sind og nysgerrighed for kunsten, maden og hinandens selskab.

Middagen kan kun bookes sammen med en guidet tur. Prisen for middag starter fra 385 KR. Kunst & Middag er en privat begivenhed, der finder sted om aftenen og kan bookes til grupper på minimum 15 personer . Kontakt os for mere information eller for at booke din egen begivenhed.

Om Heike Arndt

Galleri Heike Arndt DK blev grundlagt i 1989 på Lolland af Heike Arndt, som er en tyskfødt dansk-baseret kunstner, gallerist og kosmopolitisk. Hun har kørt galleriet og dets aktiviteter med stor lidenskab og succes siden 1989. I 2008 blev Galleri Heike Arndt DK Berlin åbnet i det gamle østtyske distrikt Berlin-Friedrichshain. I 2016, efter 10 år med hårdt arbejde, kom Artlab Kettinge – en fantastisk kunstner-residens – til live. I 2019 blev et grafisk værksted i Kettinge genoprettet.

Adresse: Rågelundevej 7-9, 4892 Kettinge