Graphic Art Raffle

Grafisk Kunst Lotteri 2021

Grafisk kunstlotteri giver kunstelskere chancen for at vinde grafiske værker i høj kvalitet gratis. Det valgte arbejde er valgt blandt særlig anerkendte kunstnere fra tidligere Mini Maxi Print-udstillinger. Denne års grafikere udvalgt til vores Anerkendelses pris for deres grafiske arbejde vil bliver annonceret den 15 Juni.

Tilmeldingerne  til vores kunstlotteri kan ske her fra den 15 Juni.

Hvorfor grafisk kunst?
I løbet af de sidste par år har vi øget vores fokus på grafisk kunst. Vi tror stærkt på, at denne kunstform er en fantastisk indgang til kunstverdenen for alle. Kombinationen af ​​høj teknisk dygtighed, interessant kunstnerisk sprog og overkommelige priser gør grafik tilgængelig for de fleste.

Fra Mini Maxi Print til det grafiske symposium
Vi har i stigende grad arbejdet med at implementere grafisk kunst gennem åbne udstillinger, som Mini Maxi Print; der samler næsten 800 ansøgere om året. Dette blev også udvidet til at tilbyder sidste års grafiske symposium. Under symposiet var kunstnerne vært for deres egne workshops og aktiviteter i vores Artlab. Dette gjorde det muligt for dem at øge deres netværk og deres tekniske viden.

Den første kunstlotteri hos Galleri Heike Arndt DK
I år er vi glade for at fremhæve vores grafiske kunstnere yderligere og til at sætte fokus på deres arbejde. Grafisk kunst lotteri har til hensigt at gøre netop det. Udvalgte grafiske kunstnere vil blive inviteret til et gratis ophold på ArtLab i Kettinge for at mødes, dele og arbejde sammen med deres kollegaer og møder  offentligheden via kunstnersamtaler.

Giver tilbage
Takket være vores hovedsponsor aumento Advokatfirma har du muligheden for at deltage i lodtrækningen (gratis) og få en chance for at vinde et grafisk kunstværk af høj kvalitet af en af ​​disse kunstnere. På denne måde kan vi forhåbentlig åbne døre for folk til at opdage god kunst og give vores kunstnere lidt ekstra anerkendelse for deres arbejde.

Vi er begejstrede over dette nye initiativ, og vi ser frem til at bringe kunst ind i dine liv.

 

Kunstner intro til kunstnerne fra Kunstlotteriet 2020

 

Ewelina Kolakowska (PL)

læs her om kunsteren:

Vinicius Libardoni (BR/IT)

Læs her om kunstneren:

 

 

 

Ewelina Kolakowska (PL)

Titel: “0401201707012017”, kunstner: Ewelina Kolakowska, Teknik: Intaglio,
Billedstørrelse: 140 x 100 cm, Papirstørrelse: 140 x 100 cm, År: 2017, Udgave: 29/30

Ewelina Kolakowskas intaglios har mørke sammenfiltrede kroppe. Disse grafiske tryk er monokromatiske. Små tynde streger kan ses over hele værket såvel som omkring de to hovedemner. Disse linjer er en del af Kolakowskas arbejdsproces, da hun altid starter sine værker uden indledende ideer og lader hendes impulser lede hende.

For denne række af værker fokuserede Kolakowska på foreningen af kroppe, foreningen af ​​to partnere der danner en.

I værkerne er den ene krop lettere, mens den anden næsten er som en skygge, der måske minder os om yin og yang. Begge emner forenes perfekt og skaber en behagelig visuel præsentation.

De buede linjer, der er resultatet af de to partners visuelle enhed, skaber nåde og balance. En vis harmoni frembringes på papiret.

 

Se flere værker i vores webshop

 

Vinicius Libardoni (BR/IT) 

Vinicius Libardoni er en brasiliansk-italiensk arkitekt og grafiker. I sine etsninger repræsenterer han majestætiske arkitektoniske scener.

Følelsen af ​​ensomhed kombineret med brugen af ​​perspektiv og værkets mange detaljer er meget imponerende.

Disse imponerende bygninger synes forladte eller kun halvt bygget.

Interessante strukturer er ophængt i rum og tid omgivet af planker af træ og metal. Gennem store rum kommunikerer Libardoni en følelse af ensomhed.

Disse bygninger formidler en følelse af nostalgi gennem imponerende perspektiv, de fremkalder en fortidens storhed. De uorganiserede planker på deres vægge og tage minder os om blå mærker, skader erhvervet gennem alder og oplevelser.

Denne følelse af melankoli forstærkes af det monokromatiske farveskema. Gennem deres isolation, forringelse og forsømmelse minder de os om deres usikre fremtid.

 

Se flere værker i vores webshop