Graphic Art Raffle

Grafisk Kunst Lotteri 2022

finder sted i efteråret

Grafisk kunstlotteri giver kunstelskere chancen for at vinde grafiske værker i høj kvalitet gratis. Det valgte arbejde er valgt blandt særlig anerkendte kunstnere fra tidligere Mini Maxi Print-udstillinger. Denne års grafikere udvalgt til vores Anerkendelses pris for deres grafiske arbejde vil bliver annonceret den i juli.

Check the artists from Graphic Art Raffle 2021>>>>>>>> here

Check the artists from Graphic Art Raffle 2020 >>>>>>>>here

Hvorfor grafisk kunst?
I løbet af de sidste par år har vi øget vores fokus på grafisk kunst. Vi tror stærkt på, at denne kunstform er en fantastisk indgang til kunstverdenen for alle. Kombinationen af ​​høj teknisk dygtighed, interessant kunstnerisk sprog og overkommelige priser gør grafik tilgængelig for de fleste.

Fra Mini Maxi Print til det grafiske symposium
Vi har i stigende grad arbejdet med at implementere grafisk kunst gennem åbne udstillinger, som Mini Maxi Print; der samler næsten 800 ansøgere om året. Dette blev også udvidet til at tilbyder sidste års grafiske symposium. Under symposiet var kunstnerne vært for deres egne workshops og aktiviteter i vores Artlab. Dette gjorde det muligt for dem at øge deres netværk og deres tekniske viden.

Den første kunstlotteri hos Galleri Heike Arndt DK
I år er vi glade for at fremhæve vores grafiske kunstnere yderligere og til at sætte fokus på deres arbejde. Grafisk kunst lotteri har til hensigt at gøre netop det. Udvalgte grafiske kunstnere vil blive inviteret til et gratis ophold på ArtLab i Kettinge for at mødes, dele og arbejde sammen med deres kollegaer og møder  offentligheden via kunstnersamtaler.

Giver tilbage
Takket være vores hovedsponsor aumento Advokatfirma har du muligheden for at deltage i lodtrækningen (gratis) og få en chance for at vinde et grafisk kunstværk af høj kvalitet af en af ​​disse kunstnere. På denne måde kan vi forhåbentlig åbne døre for folk til at opdage god kunst og give vores kunstnere lidt ekstra anerkendelse for deres arbejde.

Vi er begejstrede over dette nye initiativ, og vi ser frem til at bringe kunst ind i dine liv.