Kommende udstilling Kettinge

SCOUT  KETTINGE 2023

MALERI|VIDEO|SKULPTUR|MIXED MEDIA| KERAMIK| TEGNING

Du er hermed  invitered til udstillingsåbning den 14.Oktober fra kl.13.00-16.00.

Denne gang vil mere den 10 kunstner være tilstede og flyver ind til åbning fra u.a. USA ,New Zealand,Frankrig med flere.

Kom med til en festlig og interessant eftermiddag sammen med kunstnerne. Tag gerne venner,familie og andre kunstinteresserede med.

Om udstillingen

Galleri Heike Arndt DK er glad for at præsentere den årlige SCOUT udstilling, der udforsker kunstneriske positioner og forhåbentlig overrasker. I de udvalgte kunstværker inviterer vi dig til at opdage en række materialer og teknikker, der afspejler kunstneres søgen,deres historier og rejser. SCOUT er en mulighed for at reflektere over nutidens krav og menneskets selvforståelse. Værkerne tilbyder et indblik i en poetisk og urban kompleksitet, men bevarer en legende sans for humor med både lokal og international betydning.

Galleri Heike Arndt DK viser :

Tilknytning af kunstnerne

Alle kunstnere har en særlig tilknytning til Norden og den Berlinske Kunstscene, hvor de enten har arbejdet eller har deres bopæl. De fleste internationale kunstnerne har ikke været vist i Danmark før, og derfor er deres indtog på Lolland-Falster et forfriskende og fornyende pust til den regionale – og i nogle tilfælde også nationale kunstscene.

Mål med udstillingen SCOUT

Gennem udstillingen og andre aktiviteter som workshops,artisttalks tilstræber vi at udvikle vores allerede eksisterende kunstneriske netværk og nå ud til andre potentielle projekter i Danmark, andre nordiske lande og Tyskland. Galleri Heike Arndt DK ønsker altid at inspirere både kunstnere og vores publikum. I denne udstilling ønsker vi at udbyger mulighederne for kunstnerisk vækst, der skal fremadrettet kendetegner de danske ‘Solkyst’.Regionen er præget af smukke landskaber og en vidunderlig livskvalitet, samt de mange initiativer inden for økologi og bæredygtig energi. Vi håber, at denne følelse af mangfoldighed og muligheder afspejles i SCOUT, og at det giver besøgende i regionen en ekstraordinær oplevelse af interkulturelt og kunstnerisk udtryk.

GRAFIKSALON viser fantastiske grafiske arbejder fra hele verden.
Mere den 500 værker vises her.

 Nøje udvalgte kunstnere giver udtryk for deres syn på de aktuelle udfordringer, som samfundet står over for, og rejser spørgsmål om vores menneskelighed. Alle publikummer kan finde noget personligt fængslende inden for denne vifte af kunstneriske udtryk. Ud over at skabe et rum for refleksion og inspiration efterlader kunstværkerne et varigt indtryk hos beskuerne. Med over 1000 værker på vores lager er der helt sikkert noget for alle at gå på opdagelse i – både i Berlin og i Kettinge. De fleste af værkerne finder du også i vores webshop-arkiv, som vi løbende opdaterer. Tag endelig et kig.

Vi tilbyder :

Art & Lunch og Rundvisninger  læs mere: here

Vores >>>>GRAFIKSALON viser fantastiske grafiske arbejder fra hele verden. Mere den 1000 værker vises her.

 

>>>>>>>>Se vores udvalg i vores webshop archive.