Kommende udstilling Kettinge

SOMMERUDSTILLING KETTINGE 2024

28.Juni- 30.September 2023/2024
Fantastisk Kunst på Lolland Falster

Maleri | Video| Skulptur| Mixed Media | Keramik | DRAWING

Hvad er god kunst? God kunst har en autentisk stemme, en identitet og evnen til at nå ud og berøre beskueren.

Hvor kan du finde god og interessant kunst på Lolland og Falster – i hvert fald hos os.

Om vores Sommerudstilling

Sommeren er i luften, og dørene er åbne i vores galleri i Kettinge til vores store sommereventyr med vores ugentlige ændringer på væggene! Vores udstilling er klar – med mange nye imponerende kunstværker. Ved på legende vis at kombinere forskellige medier og stilarter har vi samlet mere end 500 kunstværker fra vores galleri i Berlin i en levende og unik udstilling på Lolland.
Blandt originale værker som skulpturer, malerier, tegninger og grafiske tryk fra næsten hele verden lægger samlingen vægt på mangfoldighed og kontraster ved at sprede stemninger fra det groteske til det muntre.


Vi vil fortløbende fokusere på de enkelte kunstner i udstillingen :
Særlig gæstekunstner : Frank Paul (DE)

Frank Paul skaber fantasifulde fritstående skulpturer af træ, oliemaling, gips og andre utraditionelle materialer. Ved hovedsageligt at anvende røde nuancer og gøre brug af mange symbolske referencer frembringer de bizarre og dragende figurer et ironisk ladet drama. Voksenlivets ufordringer synes at spille en central rolle.

>>>>>Læs mere om kunstneren Frank Paul her

>>>>> Se flere værker i vores webshop her

>>>>>>>>>>>INTERNATIONALER GRAPHIC SALON 
med endnu flere kunstnere fra hele verden. Alsidige udtryk kombineret med udsøgt teknik præsenteres her med mere end 500 kunstnere:

Med over 1000 værker i vores sortiment er der helt sikkert noget for enhver smag at gå på opdagelse i – både i Berlin Friedrichshain og i Kettinge på Lolland Falster. De fleste af værkerne finder du også i vores webshop-arkiv, som vi opdaterer løbende. Tag gerne et kig. Grafikudstillingen vil løbende ændre sig, og nye spændende værker vil blive hængt op.