Sommerausstellung Kettinge 2022

Sommerudstilling Kettinge 2022

Vores udstilling:

Udstillingen vil kontinuerligt forandres over de kommende måneder.
De nye kunstnere præsenteres her . Den første ophængning finder sted fra den 11. juni. Vi forventer en månedlig udskiftning indtil slutningen af september. Alle er velkommen !

Som altid kan du bestiller rundvisninger med og uden frokost og aftaler besøg udenfor vores åbningstid.

Kunst & frokost, guidede ture og workshop Læs mere: her

Sommeren er i luften, og vores udstilling i Kettinge er varieret og imponerende endnu mere den tidligere. Ved at kombinere forskellige medier og stilarter, leveres et levende og unikt udvalg på mere end 200 kunstværker ,mange kommer fra vores galleri i Berlin,til vores udstillingssted på Lolland.

Blandt originale værker såsom skulpturer, malerier, tegninger og grafiske tryk fra næsten hele verden lægger denne kollektionen vægt på mangfoldighed og kontraster og spredes fra det groteske til det munter.

Forskellige elementer samles og stadig klarer værkerne at være i harmoni med hinanden:

GRAFIKSALON viser fantastiske grafiske arbejder fra hele verden.
Mere den 500 værker vises her.

 Nøje udvalgte kunstnere giver udtryk for deres syn på de aktuelle udfordringer, som samfundet står over for, og rejser spørgsmål om vores menneskelighed. Alle publikummer kan finde noget personligt fængslende inden for denne vifte af kunstneriske udtryk. Ud over at skabe et rum for refleksion og inspiration efterlader kunstværkerne et varigt indtryk hos beskuerne. Med over 1000 værker på vores lager er der helt sikkert noget for alle at gå på opdagelse i – både i Berlin og i Kettinge. De fleste af værkerne finder du også i vores webshop-arkiv, som vi løbende opdaterer. Tag endelig et kig.

 

Den grafiske udstilling vil løbende ændre sig, og der vil blive hængt nye spændende værker op.

Besøg også gerne vores webshoparkiv her.