SCOUT 2020/21


SCOUT 
KETTINGE 2020/2021

De præsenterede kunstner er:

A. Barry Rosenlund (DK), Steph Huang (TW/UK), Charo del Cura (DE), Iveta Tomanová (SK), Cecilia Klementsson (SE), Violeta Vollmer (DE),Ange Schmiert (AT), Jenna Kähönen (FI), Line Schjølberg (NO), Alexis Jang (DE), DeDe Handon (DE), Lorena Bueno Larraz (ES), Inguna Gremzde (LV), Pieter Lerooij (BE), Andrej Konopek (RS), Artur Popek (PL), Max Kling (DE), Alessandro de Leo (IT), Péter Tauber (AT), Meik Brüsch (DK), Andrea Cerquiglini (IT), Jean-Baptiste Monnin (DE), Miska Mio (FI), Adrian Williams (DE) Nina Ulrichs (DE), Izabella Retkowska (PL), Daniela Adamez (ES/CO),

NYE OPDAGELSER AF INTERNATIONALE KUNSTNER FRA BERLIN

VIDEO | MIXED MEDIA | MALERI | TEGNING | SKUPLTUR

Om udstillingen

Galleri Heike Arndt DK er glad for at præsentere den årlige SCOUT udstilling, der udforsker kunstneriske positioner og forhåbentlig overrasker. I de udvalgte kunstværker inviterer vi dig til at opdage en række materialer og teknikker, der afspejler kunstneres søgen,deres historier og rejser. SCOUT er en mulighed for at reflektere over nutidens krav og menneskets selvforståelse. Værkerne tilbyder et indblik i en poetisk og urban kompleksitet, men bevarer en legende sans for humor med både lokal og international betydning.

De udstillende kunstnere vil føre publikummet igennem et kunstlandskab med bl.a. lejende skulpturer og flere digitale værker.

De præsenterede kunstner er:

Tilknytning af kunstnerne

Alle kunstnere har en særlig tilknytning til Norden og den Berlinske Kunstscene, hvor de enten har arbejdet eller har deres bopæl. De fleste internationale kunstnerne har ikke været vist i Danmark før, og derfor er deres indtog på Lolland-Falster et forfriskende og fornyende pust til den regionale – og i nogle tilfælde også nationale kunstscene.

Mål med udstillingen SCOUT 2020/2021

Gennem udstillingen og andre aktiviteter som workshops,artisttalks tilstræber vi at udvikle vores allerede eksisterende kunstneriske netværk og nå ud til andre potentielle projekter i Danmark, andre nordiske lande og Tyskland. Galleri Heike Arndt DK ønsker altid at inspirere både kunstnere og vores publikum. I denne udstilling ønsker vi at udbyger mulighederne for kunstnerisk vækst, der skal fremadrettet kendetegner de danske ‘Solkyst’.

Regionen er præget af smukke landskaber og en vidunderlig livskvalitet, samt de mange initiativer inden for økologi og bæredygtig energi. Dette er en stor appel, ikke kun for danske kunstner, men også for internationale kunstnere og besøgende. Vi håber, at denne følelse af mangfoldighed og muligheder afspejles i SCOUT, og at det giver borgerne i Guldborgsund og Region Storstrøm en ekstraordinær oplevelse af interkulturelt og kunstnerisk udtryk. Fremadrettet ønsker vi også at arrangere kurser da er offentlig tilgængelige vores webshop archive hier>>>