Exhibition Scout 2021/2022


SCOUT 
KETTINGE 2021/2022

Udstillingen er åben for besøgende fra den 10.april hver søndag fra kl 11-16 og dagligt efter aftale.

De præsenterede kunstner er:
Mirella Pietrzyk (DE) , Christina Stark (DE), Catrin Wechler (DE), Adelacreative (RO/CA), Aleksandra Szafiejew (PL), Ange Schmiert (AT), Anna Bieler (DE), Doris Leuschner (DE), Alica Khaet (RU), Jenna Kähönen (FI), Jesper Hintze (DK), Vojin Pajic (RS), Eduard Klena (SK), Andrea Tagliapietra (IT), Cihangir Gümüstürkmen (TR), Csaba Pál (HU), Camille Theodet (FR), Miguel Rozas (BE), Ivan Milenkovic (RS), Stephanie Donsø (DK), Giulia Seri (IT), Louise Villa (SE), Mohadese Movahed (IR), Izabella Retkowska (PL), Mira Mink (FI), Isis Gasparini (BR), Brenda Maria Fernandez (MX), Sarah Buckius (US)

NYE OPDAGELSER AF INTERNATIONALE KUNSTNER FRA BERLIN

VIDEO | MIXED MEDIA | MALERI | TEGNING | SKUPLTUR

Om udstillingen

Galleri Heike Arndt DK er glad for at præsentere den årlige SCOUT udstilling, der udforsker kunstneriske positioner og forhåbentlig overrasker. I de udvalgte kunstværker inviterer vi dig til at opdage en række materialer og teknikker, der afspejler kunstneres søgen,deres historier og rejser. SCOUT er en mulighed for at reflektere over nutidens krav og menneskets selvforståelse. Værkerne tilbyder et indblik i en poetisk og urban kompleksitet, men bevarer en legende sans for humor med både lokal og international betydning.

De udstillende kunstnere vil føre publikummet igennem et kunstlandskab med bl.a. lejende skulpturer og flere digitale værker.

De præsenterede kunstner er:

Tilknytning af kunstnerne

Alle kunstnere har en særlig tilknytning til Norden og den Berlinske Kunstscene, hvor de enten har arbejdet eller har deres bopæl. De fleste internationale kunstnerne har ikke været vist i Danmark før, og derfor er deres indtog på Lolland-Falster et forfriskende og fornyende pust til den regionale – og i nogle tilfælde også nationale kunstscene.

Mål med udstillingen SCOUT

Gennem udstillingen og andre aktiviteter som workshops,artisttalks tilstræber vi at udvikle vores allerede eksisterende kunstneriske netværk og nå ud til andre potentielle projekter i Danmark, andre nordiske lande og Tyskland. Galleri Heike Arndt DK ønsker altid at inspirere både kunstnere og vores publikum. I denne udstilling ønsker vi at udbyger mulighederne for kunstnerisk vækst, der skal fremadrettet kendetegner de danske ‘Solkyst’.

Regionen er præget af smukke landskaber og en vidunderlig livskvalitet, samt de mange initiativer inden for økologi og bæredygtig energi. Dette er en stor appel, ikke kun for danske kunstner, men også for internationale kunstnere og besøgende. Vi håber, at denne følelse af mangfoldighed og muligheder afspejles i SCOUT, og at det giver borgerne i Guldborgsund og Region Storstrøm en ekstraordinær oplevelse af interkulturelt og kunstnerisk udtryk. Fremadrettet ønsker vi også at arrangere kurser da er offentlig tilgængelige .

Vi tilbyder :

Art & Lunch, Rundvisninger og workshops læs mere: here

Vores >>>>GRAFIKSALON viser fantastiske grafiske arbejder fra hele verden. Mere den 1000 værker vises her.

>>>>>>>>Se vores udvalg i vores webshop archive.