Graphic salon Mini Maxi Print 2022/23

Graphic salon Mini Maxi 2022/2023

Galleri Heike Arndt DK er stolt af at præsentere den årlige Open Call MINI MAXI PRINT BERLIN, der udviser en bred vifte af grafiske teknikker. Derudover har vi inviteret Henry Stöcker (DE) og Sabina Grzimek (DE) begge billedhugger som gæstekunstner. Denne udstilling rummer et endnu bredere udvalg af kunstnere, der skal vises. På tværs af galleriet vil vi præsenterer i alt 35 nøje udvalgte grafiker der udtrykke deres synspunkter på nutidige udfordringer for samfundet og rejse spørgsmål om vores menneskehed. Publikum kan helt sikkert finde noget personligt fængslende inden for dette spektrum af kunstneriske udtryk. Udover at skabe plads til refleksion og inspiration kan værkerne også  både overraske og forstyrre.

Mini-print sektion

Maxi-print sektion

Billedhugger:
Henry Stöcker (DE) og Sabina Grzimek (DE)

Henry Stöcker skaber biomorfe skulpturer med forskellige
materialer, inspireret af den menneskelige krop, og udforsker volumener
og negative rum. Hans skulpturer udforsker skrøbelighed og balance,
og udfordrer tyngdekraften, når tyndbenede elementer støtter voluminøse
komponenter. Gennem legende tredimensionelle former inviterer han
beskuerne til at udforske og interagere med hans kunstværker.

Sabina Grzimek arbejder med forskellige kunstneriske medier, og begreberne figuratisme og realisme dækker ikke Grzimeks kunstneriske udtryk i tilstrækkelig grad, da hun er mere interesseret i at skildre det skjulte og uhåndgribelige. Hun finder inspiration i sine omgivelser og personlige oplevelser og finder ikke
bekymrer sig ikke om at illustrere skønheden i udseendet. Dette forklarer også, hvorfor Grzimeks kunstværker ofte fremstår ufærdige.